DARC Perfume

RM69.00

298 in stock

(8 customer reviews)

Spicy & Warm suitable for all

298 in stock

Category: Tags: , ,

Description

DARC Perfume is a rich and combination blend of fine fragrance ingredients

  • Top notes include grapefruit, cinnamon, and spice notes.
  • Middle notes include rose, blonde leather, and blood orange
  • Base notes include amber, white woods, and patchouli.

All is WELL with DARC Perfume.

8 reviews for DARC Perfume

  1. shameer7796@gmail.com

    i already received this perfume today , and bau dia mmg sangat perfect .. dpt menambahkan keyakinan saya apabila berinteraksi dengan seseorang ..

  2. MAZUAN NAIM BIN MAZLAN

    product yg berbau sgt wangi Dan memuaskan hati

  3. Norkumalasari

    DARC PERFUME I BARU JE DAPAT DAN BAU NYA SANGAT WANGI MENGODA DAN SANGAT MEMUASKAN HATI

  4. MOHD SHAHRUL RIZAL BIN ABDUL HADI (verified owner)

    first time beli dan guna mmg terpersona…ada yang menegur dan ada yang tak berani menegur wanginya…2 bulan dah guna baru habis…ini nak beli kali kedua…

  5. Muhammad Daniel

    Sy suka

  6. Alomgir

    Pulau penang

  7. Mohd iswadh irfan

    First time dapat bau minyak wangi yang bau mantap dan tahan lame.. Kalau dekat tempat krje semua orang tegur siap mintak tolong belikan lagi.. Memang betul2 berpuas hati sangat la dengan perfume DARC ni.. Jangan ragu2 nak beli. Percaya lah korang tak kan menyesal…

  8. Muhammad Izzuddin (verified owner)

    Sedap bau dia , sebab iklan dia yang social experiment tu yang rasa nak try perfume ni, perghhhhh bau dia sedap manis memang kena repeat lagi😍👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top